Wilt u uw Dak Herstellen?

Laat uw Dak Repareren door een Expert!

Gratis Dakinspectie

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 /10
Beoordeeld

Heeft u een Dakreparatie nodig?

Merkt u dat er gele kringen of vochtvlekken in het huis zijn ontstaan, of heeft u last van lekkend water? Of merkt u dat uw dak verouderd begint te raken, doordat de dakgoot lekt, pannen scheef liggen of er bitumen dakbedekking of lood op het dak is gescheurd? Dan heeft uw dak waarschijnlijk behoefte aan een reparatie. Wij raadden dan aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen, aangezien het van kwaad naar erger kan gaan en er ernstige gevolgschade kan ontstaan. Vermoedt u dat uw dak behoefte heeft aan een reparatie? Vraag dan direct een Vrijblijvende Offerte Aan.

Laat uw Dak Repareren door Experts

U kunt ons 24 uur per dag bellen wanneer u denkt dat uw dak  reparaties nodig heeft. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u langs om het dak te beoordelen. Hierbij gaan wij eerst bekijken wat de staat van het dak is om vervolgens met u te overleggen wat de reparatiepunten aan uw dak zijn. Indien u akkoord gaat met onze bevindingen en prijs, brengen wij uw dak weer in de juiste staat.

Schakel Direct een Deskundige Dakdekker in!

Indien u last heeft van gebreken aan uw dak wacht dan niet te lang met het inschakelen van een dakdekker, aangezien kleine gebreken kunnen leiden tot grote problemen. Voorbeelden van gebreken zijn daarbij:

  • Verschoven dakpannen op een hellend dak
  • Scheurtjes in de dakbedekking op een plat dak
  • Kapotte of ontbrekende dakpannen
  • Een aangetaste dakconstructie

Merkt u gebreken of schade aan het dak op? Wacht dan niet te lang met het inschakelen van een professionele dakdekker. Kleine gebreken kunnen mogelijk relatief snel en voordelig gerepareerd worden, waarmee grote ingrepen worden voorkomen.

Een terugbelverzoek aanvragen?

Wilt u liever worden teruggebeld door een dakexpert?

Een greep uit onze werkzaamheden:

Recente Klantervaringen:

Hannie
Lees verder
Recentelijk mijn gehele dak laten renoveren door deze jonge maar toch ervaren jongens. Het dak ziet er top uit, bedankt mannen!
Mischa vd keulen
Lees verder
Isolatie aan het dak aangebracht met uiteraard nieuwen pannen en nieuwe panlatten. Fijne jongens werken zeer proffesioneel. Jongens zijn zeer sociaal en beleefd. Doen niet moelijk om hun troep opteruimen.
Elisa Van den Berg
Lees verder
Jongens kwamen voor het reinigen van de dakgoten voor 29,50. Uiteindelijk was er blijkbaar iets mis op het dak. Vanwegen lekkage by de schoorsteen. Mijn vriend is uiteraard zelf mee gaan kijken, en inderdaad hadden de jongens wel gelijk. Dit is met hun besproken en uiteindelijk hebben de jongens van Dakreparatie Holland alles netjes gemaakt.
Phillip vd steen
Lees verder
Bitum dak 125 M2. Ziet we weer uistekend uit. Nu kunnen wij weer 25 tot 30 jaar vooruit. Hartstikke fijne kerels overleggen goed leggen alles duidelijk uit. Heel fijn om mee in zee te gaan.

Offerte Aanvragen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?