Meteen Een Gratis Dakinspectie aanvragen?

Gratis Dakinspectie

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 /10
Beoordeeld

Gratis Dakinspectie

Wilt u uw Dak laten Inspecteren? Profiteer nu tijdelijk Gratis van ruim 15 jaar ervaring op het dak. Op het moment dat u twijfelt over de conditie, staat en kwaliteit van uw dak. Door ons kunt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren, zodat u weet waar u en uw dak de komende jaren aan toe zijn. Vraag nu een Gratis Dakinspectie aan, om achter de staat van uw dak te komen.

Grondige Inspectie van uw Dak

Tijdens de dakinspectie bekijken onze deskundige medewerkers  verschillende elementen van het dak. Dankzij onze 15 jaar ervaring weten wij waar problemen zich kunnen voordoen. Op deze manier kunnen problemen zoals loszittende nokvorsten, oude dakpannen of een scheur in de dakbedekking voorkomen worden. Wij raden u daarom aan direct een Inspectie aan te vragen zodat potentiele problemen voorkomen kunnen worden.

Wat bekijken wij precies?

Wij brengen in kaart waar u risico loopt op lekkages. We bekijken hoe de dakgoot eruit ziet, of er scheuren zitten in de dakbedekking en of u last heeft van een poreuze nokvorst of een afgewaaide dakpan. Dit is allen belangrijke informatie, waarmee u vervelende problemen en lastige situaties die op termijn zouden kunnen ontstaan worden voorkomen.

Neem Direct Contact Op.

Neem direct contact met ons op voor een gratis dakinspectie. Om zonder kosten uw dak na te laten kijken, waardoor u toekomstige problemen aan uw dak kunt voorkomen.

Een terugbelverzoek aanvragen?

Wilt u liever worden teruggebeld door een dakexpert?

Een greep uit onze werkzaamheden:

Recente Klantervaringen:

Hannie
Lees verder
Recentelijk mijn gehele dak laten renoveren door deze jonge maar toch ervaren jongens. Het dak ziet er top uit, bedankt mannen!
Mischa vd keulen
Lees verder
Isolatie aan het dak aangebracht met uiteraard nieuwen pannen en nieuwe panlatten. Fijne jongens werken zeer proffesioneel. Jongens zijn zeer sociaal en beleefd. Doen niet moelijk om hun troep opteruimen.
Elisa Van den Berg
Lees verder
Jongens kwamen voor het reinigen van de dakgoten voor 29,50. Uiteindelijk was er blijkbaar iets mis op het dak. Vanwegen lekkage by de schoorsteen. Mijn vriend is uiteraard zelf mee gaan kijken, en inderdaad hadden de jongens wel gelijk. Dit is met hun besproken en uiteindelijk hebben de jongens van Dakreparatie Holland alles netjes gemaakt.
Phillip vd steen
Lees verder
Bitum dak 125 M2. Ziet we weer uistekend uit. Nu kunnen wij weer 25 tot 30 jaar vooruit. Hartstikke fijne kerels overleggen goed leggen alles duidelijk uit. Heel fijn om mee in zee te gaan.

Offerte Aanvragen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?