Een Expert nodig voor uw Nokvorsten?

Gratis Dakinspectie

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 /10
Beoordeeld

Wat zijn Nokvorsten?

Nokvorsten zijn de halfronde pannen op de punt van het dak. Deze zorgen voor de versteviging van het huis en zorgen ervoor dat er geen lekkages in het huis ontstaat. Vroeger werden nokvorsten vastgezet met cement, echter wordt dit poreus en brokkelt het op termijn af, waardoor er lekkages ontstaan.  Daarom wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt wordt van flexibele dakmortel of een ventilerende ruiterrol om nokvorsten vast te zetten en het huis te verstevigen. Wilt u meer advies over uw nokvorsten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. 

Lekkage aan de nokvorsten voorkomen

Hoewel de nokvorsten dienen ter versteviging van het huis ontstaan mede door het cement dat vroeger gebruikt werd 70% van de lekkages op een pannen dak door loszittende of ingezakte nokvorsten. Vaak zou deze lekkage voorkomen kunnen worden door tijdig onderhoud, echter weet men vaak niet dat de nokvorsten een belangrijk punt van het dak zijn. Wilt u er wel op tijd bij zijn en een lekkage voorkomen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Nokvorsten renoveren of repareren

Bij nokvorsten heeft u verschillende opties, u kunt kiezen voor de goedkopere optie, het gebruik van dakmortel om de nokvorsten vast te zetten en waterdicht te maken. Of u kunt gaan voor de duurdere optie, het gebruiken van een ventilerende ruiterrol, waarbij u ook kunt kiezen om gelijk de nokpannen te vervangen. Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar voor uw nokvorsten, als u meer wilt weten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem Direct Contact Op.

Twijfelt u over de staat van uw nokvorsten? Of wilt u uw lekkage opgelost hebben? Twijfel dan niet en neem direct contact op om een expert op het gebied van nokvorsten te laten langskomen. 

Een terugbelverzoek aanvragen?

Wilt u liever worden teruggebeld door een dakexpert?

Een greep uit onze werkzaamheden:

Recente Klantervaringen:

Hannie
Lees verder
Recentelijk mijn gehele dak laten renoveren door deze jonge maar toch ervaren jongens. Het dak ziet er top uit, bedankt mannen!
Mischa vd keulen
Lees verder
Isolatie aan het dak aangebracht met uiteraard nieuwen pannen en nieuwe panlatten. Fijne jongens werken zeer proffesioneel. Jongens zijn zeer sociaal en beleefd. Doen niet moelijk om hun troep opteruimen.
Elisa Van den Berg
Lees verder
Jongens kwamen voor het reinigen van de dakgoten voor 29,50. Uiteindelijk was er blijkbaar iets mis op het dak. Vanwegen lekkage by de schoorsteen. Mijn vriend is uiteraard zelf mee gaan kijken, en inderdaad hadden de jongens wel gelijk. Dit is met hun besproken en uiteindelijk hebben de jongens van Dakreparatie Holland alles netjes gemaakt.
Phillip vd steen
Lees verder
Bitum dak 125 M2. Ziet we weer uistekend uit. Nu kunnen wij weer 25 tot 30 jaar vooruit. Hartstikke fijne kerels overleggen goed leggen alles duidelijk uit. Heel fijn om mee in zee te gaan.

Offerte Aanvragen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?