Heeft u momenteel Last van Vogels?

Gratis Dakinspectie

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 /10
Beoordeeld

Vogeloverlast

Heeft u last van vogels? Of twijfelt u of er vogelnesten op uw dak zitten? Laat uw dak dan direct controleren door ons. Dit aangezien vogelnesten op het dak met het blote oog niet te zien zijn. Wij raden daarbij aan om eenmaal per jaar uw dak te laten controleren op vogelnesten. Dit omdat een vogelnest namelijk allerlei vervelende gevolgen kan hebben. Het kan namelijk allerlei verstoppingen of lekkages veroorzaken. Naast dat vogels als zeer vervelend ervaren kunnen worden.

Laat Vogelwering plaatsen

Nestelen de vogels zich onder uw dakpannen? Dan kunnen wij dakvoetprofielen plaatsen aan de onderkant van het dakbeschot. Dit is in dit geval ook aangeraden aangezien vogels de isolatie van uw dak wegpikken, ze zich daarnaast nestelen in het dakbeschot, wat weer schimmels en houtrot tot gevolg heeft. Dit zou uiteindelijk kunnen leiden tot een daklekkage. Ervaart u de vogels als zeer vervelend? Neem dan contact op. 

Vogelwering zonnepanelen

Vogels kunnen zich tegenwoordig ook gaan nestelen onder de zonnepanelen, naast dat dit vervelend is, kan dit meer problemen veroorzaken. Het kan ervoor zorgen dat uw zonnepanelen minder rendement leveren, doordat ze vies worden. Daarnaast zou er op termijn brandgevaar kunnen ontstaan doordat de vogels de kabels van de zonnepanelen doorpikken, om dit te voorkomen raadden wij aan vogelwering rondom uw zonnepanelen te plaatsen. Wilt u meer weten? Vraag dan direct gratis advies aan.

Neem Direct Contact Op.

Heeft u momenteel last van vogels? Of wilt u voorkomen dat er vogels op uw dak komen? Twijfel dan niet en neem direct contact op om vogelwering te laten plaatsen!

Een terugbelverzoek aanvragen?

Wilt u liever worden teruggebeld door een dakexpert?

Een greep uit onze werkzaamheden:

Recente Klantervaringen:

Hannie
Lees verder
Recentelijk mijn gehele dak laten renoveren door deze jonge maar toch ervaren jongens. Het dak ziet er top uit, bedankt mannen!
Mischa vd keulen
Lees verder
Isolatie aan het dak aangebracht met uiteraard nieuwen pannen en nieuwe panlatten. Fijne jongens werken zeer proffesioneel. Jongens zijn zeer sociaal en beleefd. Doen niet moelijk om hun troep opteruimen.
Elisa Van den Berg
Lees verder
Jongens kwamen voor het reinigen van de dakgoten voor 29,50. Uiteindelijk was er blijkbaar iets mis op het dak. Vanwegen lekkage by de schoorsteen. Mijn vriend is uiteraard zelf mee gaan kijken, en inderdaad hadden de jongens wel gelijk. Dit is met hun besproken en uiteindelijk hebben de jongens van Dakreparatie Holland alles netjes gemaakt.
Phillip vd steen
Lees verder
Bitum dak 125 M2. Ziet we weer uistekend uit. Nu kunnen wij weer 25 tot 30 jaar vooruit. Hartstikke fijne kerels overleggen goed leggen alles duidelijk uit. Heel fijn om mee in zee te gaan.

Offerte Aanvragen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?