Wilt u uw Schoorsteen Renoveren?

Gratis Dakinspectie

0 +
Jaar Ervaring
0 +
Tevreden Klanten
0 /10
Beoordeeld

Schoorsteenrenovatie

Wilt u uw schoorsteen renoveren? Of twijfelt u daar nog over? Mogelijk heeft de schoorsteen last van slijtageplekken, of zijn de voegen afgebrokkeld. Ook kan het voorkomen dat het lood rondom de schoorsteen verouderd is en begint te scheuren. Daarnaast kan het zijn dat u uw schoorsteen wilt repareren of renoveren omdat u last heeft van een lekkage. Bij ons kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor al uw schoorsteenwerkzaamheden. 

Schoorsteenrenovatie door professionals

Door onze ervaring op het gebied van schoorstenen bent u bij ons aan het juiste adres voor uw renovatiewerkzaamheden. Mede door onze ervaring kunnen wij iedere schoorsteen van een passend advies en de daarbij behorende werkzaamheden voorzien. Voordat wij aan een schoorsteenrenovatie beginnen bespreken wij eerst de mogelijkheden met u, zodat we op maat gemaakt advies voor uw schoorsteen kunnen geven.

Neem Direct Contact Op.

Twijfelt u over de staat van uw dak? Of wilt u uw lekkage opgelost hebben? Twijfel dan niet en neem direct contact op om een expert op het gebied van schoorstenen te laten langskomen. 

Een terugbelverzoek aanvragen?

Wilt u liever worden teruggebeld door een dakexpert?

Een greep uit onze werkzaamheden:

Recente Klantervaringen:

Hannie
Lees verder
Recentelijk mijn gehele dak laten renoveren door deze jonge maar toch ervaren jongens. Het dak ziet er top uit, bedankt mannen!
Mischa vd keulen
Lees verder
Isolatie aan het dak aangebracht met uiteraard nieuwen pannen en nieuwe panlatten. Fijne jongens werken zeer proffesioneel. Jongens zijn zeer sociaal en beleefd. Doen niet moelijk om hun troep opteruimen.
Elisa Van den Berg
Lees verder
Jongens kwamen voor het reinigen van de dakgoten voor 29,50. Uiteindelijk was er blijkbaar iets mis op het dak. Vanwegen lekkage by de schoorsteen. Mijn vriend is uiteraard zelf mee gaan kijken, en inderdaad hadden de jongens wel gelijk. Dit is met hun besproken en uiteindelijk hebben de jongens van Dakreparatie Holland alles netjes gemaakt.
Phillip vd steen
Lees verder
Bitum dak 125 M2. Ziet we weer uistekend uit. Nu kunnen wij weer 25 tot 30 jaar vooruit. Hartstikke fijne kerels overleggen goed leggen alles duidelijk uit. Heel fijn om mee in zee te gaan.

Offerte Aanvragen

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?